Kupon Felhasználási Feltételek:

 

  1. A kuponkód kizárólag 2020. 05. 13. és 2020. 06. 30. között a NetPincér weboldalon (www.netpincer.hu), mobil weboldalon vagy a NetPincér mobilalkalmazáson (Android, iOS, Harmony OS) keresztül online fizetési mód (bankkártya, SZÉP kártya) kiválasztása esetén váltható be.
  2. A kuponkód 2500 Ft kedvezményre jogosít a rendelés értékéből. Minimum rendelési érték: 2500+1 Ft. A kupon más kedvezménnyel nem összevonható, kizárólag egyszeri felhasználásra jogosít. Egy megrendelési folyamatban kizárólag egy kupon használható fel. A karakter pontos kupon kódot a rendelési folyamatban a kívánt tételek kosárba tételét követően, az adatok megadása során, a fizetési eszközök (bankkártya/SZÉP kártya) kiválasztása esetén az ekkor megjelenő kuponkód mezőbe kell beírni. Készpénzes fizetés esetén nem jelenik meg a kupon mező és a kupont nem lehet felhasználni. A kupon érvényességét a rendszer azonnal ellenőrzi. A kupon felhasználása ingyenes regisztrációhoz kötött a netpincer.hu oldalon vagy mobil applikációban (Android, iOS, Harmony OS).
  3. A kupont csak azok a Felhasználók tudják beváltani, akik a NetPincéren megadott telefonszámukat a NetPincéren megerősítették. A telefonszám megerősítésére a regisztráció során, vagy a netpincer.hu weboldalon a fiókba belépve a Személyes adataim menüpontban, Netpincér mobilapplikációban (Android, iOS, Harmony OS) a bal felső profilmenüben a "Bejelentkezve mint" gomb kiválasztását követően az Adataim menüpontban van lehetőség.
  4. A NetPincér fenntartja a jogot a rendelés törlésére vagy a felhasználói fiók zárolására (visszaélés gyanúja esetén), illetve az akció részleteinek előzetes értesítés nélküli módosítására.
Copyright © 2020 | candykupon.hu